http://www.ippokrateiospoliteia.gr/

2010    2009     2008

 

Αρχική Σελίδα Ο σύλλογος μας Πολιτική Προστασία Παιδεία-Υγεία Περιβάλλον Υποδομές Επίκαιρα Θέματα Κοινωνικά Τοπικοί Σύλλογοι Αφίδνες Ωρωπός Περιφέρεια Αττικής Δραστηριότητες
Κατοίκων ΙΠ
Εμπορικός Οδηγός
Αφιδνών
Free Hit Counter

 

2008

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ

 

12/2/2008

Η ανάγκη, για τη βασική μελέτη του Σχεδίου Πυρασφάλειας Οικιστών, προέκυψε έντονη μετά τις τελευταίες πυρκαγιές του Αυγούστου 2007. Όλος ο σχεδιασμός αυτού του μοντέλου, έχει σαν σκοπό, όχι την κατάσβεση μίας ενδεχόμενης και απευκταίας πυρκαγιάς, αλλά την επίγνωση και την εξοικείωση από τον καθένα, εκ των προτέρων, του ρόλου και της αποστολής που θα κληθεί, υπεύθυνα, να διεκπεραιώσει σε μία τέτοια περίπτωση, για τη μεγαλύτερη και καλύτερη δυνατή βοήθεια στις κρατικές δυνάμεις πυρόσβεσης και αστυνόμευσης αλλά και στο σύνολο των κατοίκων του οικισμού μας. 

Η εμπειρία που αποκτήθηκε, από όλους όσους συμμετείχαν στις ομάδες πυρασφάλειας της προηγούμενης περιόδου, επέβαλε την άποψη του καταμερισμού αρμοδιοτήτων προς την αποτελεσματικότερη και λειτουργικότερη εκπόνηση ενός πιο ολοκληρωμένου και περισσότερο ευέλικτου Σχεδίου Πυρασφάλειας. Όλοι όσοι ήρθαμε στη περιοχή αυτή που διαμένουμε, ήρθαμε, εκτός τυχόν άλλων λόγων και για την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος. Και τη στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι στα αστικά κέντρα ονειρεύονται τη ζωή τους εμείς εδώ ζούμε τα όνειρά μας. Χτίζουμε τα σπίτια μας, γεννάμε τα παιδιά μας μεγαλώνουμε τις ρίζες μας. Κανείς μας υποθέτουμε  δεν θέλει να δει αυτό το όνειρο να γίνεται εφιάλτης, να δεί τη περιουσία του να καταστρέφεται την οικογένεια του να ξεριζώνεται, το περιβάλλον του να ερημώνει.

Για όλα αυτά, σήμερα παρά ποτέ, τίθεται η ανάγκη λήψης μέτρων από όλους εμάς, πιο επίκαιρη από ποτέ. Το φετινό παράδειγμα της απουσίας της βοήθειας από τη πλευρά της Πολιτείας, για όποιο λόγο και αν έγινε αυτό, είτε από ανικανότητα είτε από υπερβολικό φόρτο και εξουθένωση είτε για οποιοδήποτε λόγο, σε εμάς τους οικιστές, θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα, την καταστροφή του ονείρου μας, την καταστροφή της ζωής μας. Αυτό το παράδειγμα μας δίδαξε ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να εναποθέτουμε τα πάντα στα χέρια της Πολιτείας και μόνο, με τα όποια της προβλήματα και αδυναμίες. Ότι, μπορούμε να οργανώνουμε και να πράττουμε μόνοι μας, δεν πρέπει να το αγνοούμε. Έτσι, με αυτές τις σκέψεις ένα Κυριακάτικο πρωινό κάπου εκεί στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2007, τέσσερις άνθρωποι, η Δήμητρα  Παπαδοπούλου, ο Διονύσης  Πατεράκης, ο Γιώργος  Δαμάσκος και ο Γιώργος Λαμπιθιανάκης, σκεφθήκανε να προτείνουνε τη σύσταση ενός μόνιμου μηχανισμού πρόληψης πυρκαγιών και γιατί όχι επεκτεινόμενου και σε άλλες φυσικές καταστροφές, χιονοπτώσεις, σεισμούς, ισχυρές καταιγίδες. Κανένα σχέδιο όμως δεν υλοποιείται χωρίς την συμμετοχή ανθρώπων ευαισθητοποιημένων ικανών και πάνω από όλα υπεύθυνων. Κάτω από αυτό το πρίσμα, προτάθηκε ο διαχωρισμός του συνόλου της επικράτειας του οικισμού μας σε (4 ) τέσσερις επιμέρους Τομείς.

Στο κάθε τομέα, δόθηκε και από ένα γράμμα, από το ελληνικό αλφάβητο, και συγκεκριμένα τα Α, Β, Γ, Δ, και κατεγράφησαν οι πυροσβεστικές υποδομές του κάθε τομέα (Α, Β, Γ, Δ). Επιτελέσθηκε ουσιαστικά, μία καταγραφή των θέσεων, της γεώτρησης και των δεξαμενών υδροδότησης(αντλιοστασίων) του οικισμού μας καθώς και όλων των πυροσβεστικών κρουνών που ευρέθησαν μέσα στα όρια του οικισμού της Ιπποκρατείου Πολιτείας. Μία καταγραφή, τόσο των οικοδομικών τετραγώνων επί των οποίων αυτοί ευρίσκονται, όσο και των  πλησιέστερων προς αυτούς οδών, με απώτερο σκοπό την ευκολότερη και αμεσότερη ανεύρεσή τους από οιονδήποτε.

Πραγματοποιήθηκε δε, και η αρίθμησή τους με γράμματα και αριθμούς ώστε να αποκτήσει μία «ταυτότητα» ο κάθε κρουνός και να υπάρχει μία κοινή βάση αναφοράς για το σύνολό τους. Το κάθε γράμμα συμβολίζει τον τομέα εις τον οποίο ευρίσκεται ο κρουνός (Α, Β, Γ, Δ) και ο δε αριθμός συμβολίζει το χωροταξικό σημείο του αντίστοιχου τομέα εις τον οποίο ευρίσκεται, όπως και την θέση σήμανσής του επί χάρτου. Σημειωτέον δε, ότι ευρέθησαν και σημειώθηκαν όλοι οι πυροσβεστικοί κρουνοί στο σύνολο της επικράτειας του οικισμού έπειτα από επιτόπια επαλήθευση του κάθε σημείου.

Προβλέπεται επίσης, στο σχέδιο αυτό, η συμμετοχή (8 ) οκτώ εθελοντών (4 Τομεάρχες, 2  Αντλιοστασίων, 1    Επικοινωνιών και 1 Συντονιστής) και αναπληρωματικών μελών τους, που θα αναλάβουν την ευθύνη, για την συνεχή προετοιμασία και ανάπτυξη της λειτουργικότητας, αλλά και της εκπόνησης του όλου σχεδίου στο σύνολο της επικράτειας του οικισμού, και αναζητείται η συμμετοχή όσο το δυνατό περισσοτέρων  εθελοντών οικιστών για την επιτυχή έκβαση του όλου σχεδιασμού. Καθορίζονται τέλος, ο εξοπλισμός και τα μέσα επικοινωνίας που απαιτούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του όλου σχεδίου, καθώς και οι πλήρεις υπευθυνότητες του κάθε μέλους του Σχεδίου Πυρασφάλειας.

Για κάθε σχέδιο, υπάρχει και ένα καλύτερό του, αλλά και κανένα σχέδιο, δε λειτουργεί χωρίς τη συμμετοχή υπεύθυνων και συνειδοτοποιημένων πολιτών. Μόνο μέσα από την αμέριστη συνεργασία και τη καλή θέληση όλων των κατοίκων μπορούν να βελτιωθούν ελλείψεις στο σχεδιασμό και να αντιμετωπιστούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο καταστροφές που θα πλήττουν τις οικογένειές μας, το περιβάλλον, τις περιουσίες μας.  

Το σήμερα είναι το σκαλοπάτι του αύριο. Πρέπει σήμερα, όλοι μας, να κάνουμε αυτό που ίσως αύριο, θα ευχόμασταν, να το είχαμε ήδη πράξει.    

 

25/3/2008

Εορτάστηκε και φέτος η Εθνική Επέτειος της 25ης  Μαρτίου με την καθιερωμένη δοξολογία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και την επίσης καθιερωμένη παρέλαση, στη πλατεία του χωριού, των παιδιών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Αφιδνών καθώς και του σχολικού συγκροτήματος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν τα παιδιά που αποτελούν το νέο αίμα και το μέλλον αυτού του τόπου. Στεφάνι εκ μέρους του Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας κατέθεσε η αντιπρόεδρος του συλλόγου κα Παπαδοπούλου Δήμητρα

 

 

 

19/3/2008

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών , ενημέρωση από το Πρόεδρο της Κοινότητας  Αφιδνών κ. Ζουγανέλη Αλέξ., προς τη γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχετικά με τις ενέργειες της Κοινότητας για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος στα όρια της Κοινότητάς μας. Μία άμεση ανάγκη και ένα μεγαλόπνοο σχέδιο φαίνεται να παίρνει το δρόμο της υλοποίησης.

 

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΙΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ

21/4/2008

Επιστολή από Μαυρομμάτη Βάσω για υποδομές

εδώ

20/5/2008

Ανάρτηση για την τηλεόραση  από Μαστρογιαννόπουλο Π. Ιωάννη

εδώ

12/6/2008

Επιστολή Διονυσίου Πατεράκη προς Κοινότητα Αφιδνών με θέμα υποδομές.

εδώ 

14/4/2008

Ανάρτηση με θέμα την περισυλλογή απορριμάτων του Τσαδάρη Κωνσταντίνου

εδώ

 

14/5/2008

Ανοικτή επιστολή Λαμπιθιανάκη Γιώργου με θέμα τις υποδομές

εδώ

 

10/4/2008

ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Ανοικτή επιστολή συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

εδώ

13/5/2008

Επιστολή Διονυσίου Πατεράκη προς Κοινότητα Αφιδνών με θέμα την Ύδρευση

εδώ

 

 

8/4/2008

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις 18:00 μ.μ. Κοινοτικό Συμβούλιο στην Κοινότητα Αφιδνών παρουσία του Δ.Σ. του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «Διεθνούς Ιπποκρατείου Πολιτείας», του Δ.Σ. του Συλλόγου Οικιστών και αρκετών κατοίκων της περιοχής, με θέμα τους κοινόχρηστους – κοινωφελείς χώρους που βρίσκονται εντός των ορίων της περιοχής της Ιπποκρατείου Πολιτείας. Τόσο το Κοινοτικό Συμβούλιο, όσο και ο Πρόεδρος της Κοινότητας ζήτησαν την νομική γνωμοδότηση του νομικού συνεργάτη της Κοινότητας κου Θωμόπουλου Πολυχρόνη και ανεβλήθη η όλη συζήτηση για μετά τη κατάθεση της γνωμοδότησης.

 

12/5/2008

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προωθείται η ανάπτυξη του Σχεδίου Πυρασφάλειας του Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας και στα πλαίσια αυτά παραγγέλθηκαν από το πρόεδρο του Συλλόγου Οικιστών κ. Πατεράκη Διον. κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου, 100 μπλούζες, 100 καπέλα και 15 φωσφορίζοντα γιλέκα για τη κάλυψη των πρώτων αναγκών του εξοπλισμού των εθελοντών του Σχεδίου. Η υλική και τεχνική υποστήριξη σε αυτό το σχεδιασμό πρέπει να αποτελέσει ηθική υποχρέωση για τους έχοντες αυτή τη δυνατότητα.

 

3/4/2008

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Νέα γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών, πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 μ.μ. σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών. Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των γονέων και όσων επιθυμούν να βοηθήσουν το Σύλλογο στο σημαντικό έργο που επιτελεί.

 

9/5/2008

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ανάρτηση από Μαστρογιαννόπουλο Ιωάννη

εδώ

 
 

6/5/2008

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΙΔΝΩΝ.

       
Ελήφθη, από το Κοινοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 21/04/2008, απόφαση ρύθμισης οφειλών των πολιτών προς τη Κοινότητα Αφιδνών. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή δίδεται η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν κάποια οφειλή προς τη Κοινότητα και από οποιαδήποτε αιτία και αν αυτή προκύπτει (Τ.Α.Π, οφειλή λογαριασμών ύδρευσης, τροχαίες παραβάσεις, πρόστιμα, κ.τ.λ.) να ρυθμίσουν την οφειλή τους αυτή, με μία απλή αίτηση προς τη Κοινότητα το αργότερο μέχρι τις 21/06/2008 καταβάλλοντας μέχρι και αυτή την ημερομηνία την πρώτη δόση πληρωμής των οφειλών τους. Ο διακανονισμός που απεφασίσθη από το Κοινοτικό Συμβούλιο περιλαμβάνει μικρότερη δυνατή μηνιαία καταβολή δόση εξόφλησης, το ποσό των 150 euro και μέγιστο αριθμό μηνιαίων δόσεων τις 12 σε αριθμό.


Έτσι για παράδειγμα πολίτης που οφείλει από κάποια αιτία προς τη Κοινότητα Αφιδνών το ποσό των 3600 euro έχει τη δυνατότητα να το αποπληρώσει το ΑΡΓΟΤΕΡΟ σε 12 μήνες καταβάλλοντας κάθε μήνα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ποσό των 300 euro ανά μήνα. Ενώ πολίτης που οφείλει το ποσό των 900 euro θα το εξοφλήσει το  ΑΡΓΟΤΕΡΟ σε 6 μήνες εφόσον η μηνιαία δόση αποπληρωμής θα ανέρχεται  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο ποσό των 150 euro ανά μήνα. Αρκεί οι πολίτες και των δύο παραδειγμάτων να καταθέσουν αίτηση διακανονισμού των οφειλών τους μέχρι τις 21/06/2008 καταβάλλοντας μέχρι και αυτή την ημερομηνία την πρώτη δόση πληρωμής των οφειλών τους. 

 

 
 

5/5/2008

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ολοκληρώθηκε η κατανομή αρμοδιοτήτων και ανέλαβαν τον επιχειρησιακό τους ρόλο, σαν υπεύθυνοι Τομεάρχες και αναπληρωματικά μέλη τους, στο Σχέδιο Πυρασφάλειας  Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας, οκτώ οικιστές της περιοχής μας που εκτός από την υπευθυνότητα και σύνεση που οι ίδιοι πιστεύουν ότι θα επιδείξουν στο έργο τους επιζητούν και τη βοήθεια όλων των οικιστών της περιοχής μας. Θεωρώντας το, αυτονόητο χρέος μας, να βοηθήσουμε αυτούς τους Τομεάρχες αλλά και όλο το Σχέδιο Πυρασφάλειας γενικότερα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την εθελοντική τους προσφορά. Ευχαριστούμε θερμά τους :  Παπαδοπούλου Δήμητρα, Χρυσόστομο Δημητρίου, Τσικριτέα Παντελή, Μαρκόπουλο Νίκο, Ασανακίδη Θανάση, Κατσινέλη Χρήστο, Δρόσο Γιώργο και Μαστρογιαννόπουλο Γιάννη.

 

 

 

  

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

 

29/8/2008

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ανοικτή επιστολή Διονυσίου Πατεράκη

εδώ

2/9/2008

Ανοικτή επιστολή Διονυσίου Πατεράκη προς Κοινότητα Αφιδνών με θέμα την Ύδρευση

εδώ

 

25/8/2008

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ανοικτή επιστολή Μαστρογιαννόπουλου Ιωάννη

εδώ

Ανοικτή επιστολή Π. Τσικριτέα

εδώ 

1/9/2008

 

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η σχεδιαστική πληρότητα, αλλά και η ετοιμότητα των βασικών

συντελεστών, του Σχεδίου Πυρασφάλειας Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας, στην χθεσινή πυρκαγιά στη περιοχή του Κατσιμιδίου.

 

Γύρω στις 15.00 μ.μ. χθές το μεσημέρι προεκλήθει πυρκαγιά από πτώση κεραυνού στη παραπάνω

περιοχή όπου άμεσα παρευρέθησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπό τις διαταγές του Περιφερειάρχη κου Απόστολου Γεροκώστα. Η άμεση κινητοποίηση όλων των μηχανισμών αντιμετώπισης, με αποκορύφωμα τις πέντε ρίψεις του ελικοπτέρου του Πυροσβεστικού Σώματος,και το πεζοπόρο τμήμα, είχε σαν αποτέλεσμα το περιορισμό της καταστροφής σε μία έκταση 40 περίπου τετραγωνικών μέτρων.

 

Παρόντες πρός βοήθεια των δυνάμεων Πυρόσβεσης (στις οποίες πρέπει να αναφέρουμε και τη παρουσία και συμβολή και του "άρματος", κατά κόσμο κου Ανδριόπουλου Μιχάλη) ο Πρόεδρος της Κοινότητας κος Ζουγανέλης Αλέξανδρος, ο Αναπληρωτής Συντοντιστής του Σχεδίου Πυρασφάλειας Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας κος Λαμπιθιανάκης Γιώργος, (ο Συντονιστής κος Πατεράκης Διονύσης απουσίαζε λόγω σοβαρής εργασίας), ο Υπεύθυνος Επικοινωνιών, κος Κραββαρίτης Κώστας, και ο Αναπληρωτής του, κος Τσάδαρης Κώστας, ο Τομεάρχης του Τομέα Δ, κος Δρόσος Γιώργος και η Τομεάρχης του Τομέα Α, κα Παπαδοπούλου Δήμητρα. Επίσης στην όλη προσπάθεια βοήθησαν και μέλη του Συλλόγου "Οι Φίλοι του Δάσους".

 

ΤΣΑΔΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

24/8/2008

ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα από τη λειτουργία του δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος είναι ενθαρρυντικά αφού το σύστημα έχει λειτουργήσει απρόσκοπτα ακόμα και σε εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Παράλληλα με το δίκτυο WiMAX στο Άγιον Όρος, ο ΟΤΕ έχει εγκαταστήσει και αξιολογεί 2 ακόμη πιλοτικά συστήματα WiMAX, στην Ανατολική Αττική και την Ιπποκράτειο Πολιτεία, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα ευρυζωνικής πρόσβασης σε περιοχές που είτε δεν υπάρχει πρόσβαση με δίκτυο χαλκού είτε η πρόσβαση με το χάλκινο δίκτυο έχει μεγάλο μήκος και δεν επιτρέπει την παροχή ικανοποιητικών ταχυτήτων. Ήδη ο ΟΤΕ σχεδιάζει αντίστοιχα συστήματα και σε άλλα σημεία της επικράτειας.

Από τον Ο.Τ.Ε

 

1/9/2008

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ Νο.3

 

εδώ

 

 

23/8/2008

Ανοικτή επιστολή με θέμα τα Αδέσποτα από Αμαλία Μπούτου

εδώ

 

 
 

21/8/2008

ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Καλημέρα σας,

Αρχικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άριστη ιστοσελίδα σας!!! Βρίσκομαι στο «ψάξιμο» για ένα οικόπεδο στην πανέμορφη πολιτεία σας. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι γίνεται με το θέμα «σχολείου»?? Υπάρχει ανταπόκριση από τον Δήμο Αφιδνών? Κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει κάποιο λεωφορείο που κατεβάζει τα παιδάκια στην πόλη, ισχύει αυτό?? Τέλος όποια καλοπροαίρετη πληροφορία για κάποιο οικόπεδο θα είναι ευπρόσδεκτη

Φιλικά και καλό Αυγουστο! 

Dr. C. N. Kavouras

 

 

 

 

 

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

30/10/2008

Επιστολή Διονυσίου Πατεράκη προς Κοινότητα Αφιδνών με θέμα την ύδρευση

εδώ

29/11/2008

 

Aσφαλιστικά μέτρα του Συλλόγου «Ο ΑΦΙΔΝΟΣ» κατά του Συλλόγου μας

 

Σας γνωρίζουμε ότι ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ο ΑΦΙΔΝΟΣ», ο οποίος εδρεύει στις Αφίδνες και του οποίου Πρόεδρος είναι ο κ. Κων/νος Πάντος, (μεσίτης), κατέθεσε στις 24 Ιουλίου 2008 ασφαλιστικά μέτρα κατά του Συλλόγου μας διότι ο Σύλλογος μας ανέγραψε κάτω από τις πινακίδες των οδών τις λέξεις «Σύλλογος Οικιστών».

 

Όπως ισχυρίζεται ο σύλλογος «Ο ΑΦΙΔΝΟΣ»:

 

«η παραπάνω επέμβαση του καθού στις πινακίδες κοινοχρήστων δρόμων προσβάλλει το περιβάλλον και τον πολιτισμό και την προσωπικότητα ημών των τρίτων, που έχουμε τα ίδια ακριβώς δικαιώματα για την απόλαυση των κοινοχρήστων αγαθών, χωρίς καμμία υπέρ ουδενός διάκριση ή ωφέλεια ειδική ή διαφημιστική.»

 

Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο σύλλογος «Ο ΑΦΙΔΝΟΣ» ζητούσε την απομάκρυνση των πινακίδων των οδών, που έχει τοποθετήσει ο Σύλλογος μας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δαπάνη προμήθειας, κατασκευής και τοποθέτησης των πινακίδων των οδών στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τις ετήσιες συνδρομές και τις έκτακτες εισφορές των μελών του Συλλόγου μας από το 1999 μέχρι σήμερα.

 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογος μας προέβει σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες προκειμένου να προφυλάξει και να συνεχίσει το έργο του για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας και δε θα συναινέσει σε ενέργειες που υποβαθμίζουν τον πολιτισμό μας και οπισθοδρομούν την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής μας.

 

Ας αναλογισθούμε όλοι γιατί τώρα ενοχλήθηκε ο σύλλογος «Ο ΑΦΙΔΝΟΣ» μετά από τόσο χρόνια παρουσίας των πινακίδων των οδών στην Ιπποκράτειο Πολιτεία…

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

23/12/2008

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκης δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό σήμερα (23/12/2008), μεταξύ άλλων, ότι  το καλοκαίρι θα τελειώσει η ηλεκτροκίνηση του Προαστιακού και επίσης θα έχουμε την καινούρια γραμμή Αθήνα-Χαλκίδα. (http://www.yme.gov.gr/?aid=1699&tid=21)

 

Δρ Γεώργιος Σ. Δρόσος, Ειδικός Επιστήμων ΥΜΕ

 

 

 

27/11/2008

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ  Νο.4

 

εδώ

23/12/2008

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Απόφαση Δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε ο σύλλογος "Ο Αφιδνός"

εδώ