Ιστορικό  
Αντλιοστάσια Επικοινωνία Εθελοντές
Συντονιστής Τομεάρχες Τομείς

ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  1. Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ.

  2. ΠΛΗΡΗΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ.

  3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.

  4. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

  5. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  6. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΗΜΟΥΣ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ-ΙΔΙΩΤΕΣ Κ.Τ.Λ.) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ Ή ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ.

  7. Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.