http://www.ippokrateiospoliteia.gr/

2010    2009     2008

Αρχική Σελίδα Ο σύλλογος μας Πολιτική Προστασία Παιδεία-Υγεία Περιβάλλον Υποδομές Επίκαιρα Θέματα Κοινωνικά Τοπικοί Σύλλογοι Αφίδνες Ωρωπός Περιφέρεια Αττικής Δραστηριότητες
Κατοίκων ΙΠ
Εμπορικός Οδηγός
Αφιδνών
Free Hit Counter

 

2010

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ

29/1/2010

ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΣ στην Ιπποκράτειο

Μετά  την ένταση  των πρόσφατων χιονοπτώσεων, στείλαμε σχετική αναφορά (πατήστε εδώ) στο Συνεταιρισμό, ο οποίος και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τις παραλείψεις του στο θέμα αυτό.

Επακολούθησαν διαβουλεύσεις την περασμένη Τετάρτη και χθες και αποφασίστηκε η υπογραφή, επιτέλους, των σχετικών συμβάσεων μεταξύ εργολάβων και Συνεταιρισμού, ενώ η επιχειρησιακή ευθύνη για το συντονισμό του εκχιονισμού, ανατίθεται από κοινού στους συλλόγους της Ιπποκρατείου Πολιτείας, Οικιστών και Φελλέα. Την ευθύνη για τα δεδουλευμένα  των επιχειρήσεων διατηρεί ο Συνεταιρισμός μέσω του Εποπτικού του Συμβουλίου.

 

20/2/2010

Ετήσια Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 21-2-2010 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό σχολείο Αφιδνών η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ώρα την Κυριακή 28-2-2010, στον ίδιο χώρο, χωρίς νεότερη ειδοποίηση.

Διαβάστε τον απολογισμό του ΔΣ και το πρόγραμμα δράσης

18/3/2010

Μαθήματα συνεργασίας από

τον Συνεταιρισμό

 

Ιδού πώς ορισμένοι αντιλαμβάνονται τη συνεργασία με ........ εξώδικα εδώ

 

25/1/2010

ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΣ στην Ιπποκράτειο

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, στάθηκε αδύνατο... να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά, ή δια ζώσης, με το ΔΣ του Συνεταιρισμού, προκειμένου να πληροφορηθούμε τί έχει δρομολογηθεί με το ζήτημα του εκχιονισμού (διαδικασία για την οποία μεριμνά ο Συνεταιρισμός κάθε χρόνο). Τελικά χιόνισε το Σαββατοκύριακο και οι δρόμοι παρέμειναν κλειστοί.

Έτσι με πρωτοβουλία των δύο συλλόγων της Ιπποκρατείου (Οικιστών και Φελλέα), καλέσαμε άμεσα ιδιοκτήτες χωματουργικών από την περιοχή μας, οι οποίοι χθές και σήμερα καθάρισαν τους δρόμους της Ιπποκρατείου, ώστε να μην υπάρχουν αποκλεισμένοι οικιστές. Παράλληλα με τη δραστηριοποίηση της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, διατέθηκε μηχάνημα εκχιονισμού, ενώ χθές το βράδυ λειτούργησε και ως αλατιέρα. Σημειωτέον ότι στην όλη επιχείρηση είχαμε την αρωγή της Κοινότητας Αφιδνών. 

Επειδή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έχουμε νέα κακοκαιρία, και δεδομένου ότι την ερχόμενη Τετάρτη 27-1-2010 υπάρχει προγραμματισμένο ΔΣ του Συνεταιρισμού στα γραφεία του, σας καλούμε με τη παρουσία όλων μας, να δώσουμε ένα τέλος σε αυτές τις ενέργειες του ΔΣ του Συνεταιρισμού, που στρέφονται κατά των μελών του και των κατοίκων της περιοχής.

Ο Συνεταιρισμός είναι περιουσία των μελών του και όχι όχημα για κερδοσκοπία ορισμένων.

 

19/2/2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Οικιστών Ιππ. Πολιτείας

εδώ

15/3/2010

ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Kατόπιν  παρέμβασης του Συλλόγου μας την 15-3-2010 η Κοινότητα υπέγραψε τη διάθεση χορηγίας από τον ΟΤΕ, με το υπ' αριθ. 652 / 5-3-2010 έγγραφό της. Αυτό σημαίνει ότι πριν το Πάσχα θα υπογραφούν επίσης τα παραχωρητήρια-αδειοδοτήσεις για τις κεραίες της σταθερής τηλεφωνίας και θα αρχίσουν οι εγκαταστάσεις των νέων ιντερνετικών τηλεφώνων στην ΙΠ.

Το θέμα υποκινήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και μετά από συνεχείς οχλήσεις εντέλει καταφέραμε να πετύχουμε τον σκοπό μας για το καλό της κοινότητας.

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τις επόμενες κινήσεις.

 

7/1/2010

 

Επιστολή Διονυσίου Πατεράκη προς Πρόεδρο Κοινότητας Αφιδνών με θέμα την Ύδρευση.

εδώ

 

Επιστολή Διονυσίου Πατεράκη προς Πρόεδρο Κοινότητας Αφιδνών με θέμα τις υποδομές.

εδώ

12/2/2010

14/3/2010

ΥΔΡΕΥΣΗ

Την Κυριακή 14/3/2010, ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Οικιστών ΙΠ και με τη συμμετοχή του ΦΕΛΛΕΑ, συγκέντρωση 40 περίπου κατοίκων της ΙΠ, στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας, παρά τον κακό καιρό, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα θέματα, πρώτον της ανάμιξης του νερού της γεώτρησης στην ύδρευση της ΙΠ και δεύτερον τη στάση της Κοινότητας στο θέμα αυτό. Από την πλευρά της Κοινότητας παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Πάντος.

 

Στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν, αποφασίστηκε να σφραγιστεί η είσοδος της γεώτρησης στην κύρια δεξαμενή Γ, τα κλειδιά της οποίας θα παραλάβει η Κοινότητα, καθώς και η άμεση λήψη κλειδιών των θυρών εισόδων από το Συνεταιρισμό, ώστε να καταστεί δυνατός ο προγραμματισμός καθώς και η πραγματοποίηση εργασιών στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια, όπως καθαρισμοί, τοποθετήσεις αυτοματισμών, αποκατάσταση βλαβών κλπ. Για τις ως άνω ενέργειες συντάχθηκε πρακτικό παράδοσης των κλειδιών που φαίνεται εδώ.

 

Η επιστολή για το Συνεταιρισμό ταχυδρομήθηκε την 15-3-2010 και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

 

 

 

12/3/2010

Εξώδικος δήλωση του Συνεταιρισμού προς του Συλλόγους της Ιπποκρατείου

εδώ

 

 

 

9/3/2010

ΥΠΟΔΟΜΗ

Στην κατεύθυνση της αποφασισθείσας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΣΟΙΠ για τα έργα υποδομής και την περιουσία και στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους φορείς της περιοχής μας, στείλαμε την κοινή επιστολή που ακολουθεί (την παραθέτουμε αυτούσια προς ενημέρωσή σας), ύστερα από την πρωτοβουλία που είχε αναληφθεί από τους 2 Συλλόγους (Οικιστών και Φελλέα), για τα υπόψη θέματα.

επιστολή εδώ

 

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΙΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ

27/4/2010

ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Επιστολή ΣΟΙΠ προς ΟΤΕ.

εδώ

 

5/5/2010

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ 2010

Ανοικτή επιστολή από Συλλόγων ΙΠ προς το Συνεταιρισμό "Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία"

εδώ

13/6/2010

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ 2010

Επιστολή Συλλόγων Ιπποκρατείου προς το Συνεταιρισμό για τους πυροφύλακες.

εδώ

13/4/2010

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ 2010

Επιστολή από ΣΟΙΠ προς Πρόεδρο της Κοινότητας Αφιδνών κ. Αλέξανδρο Ζουγανέλη.

εδώ

 

10 / 6 / 2010

ΥΠΟΔΟΜΗ

Παρέμβαση του Συλλόγου Οικιστών προς Συνεταιρισμό και αρμόδιους φορείς για την Περιουσία και τα Έργα Υποδομής, με εντολή της Γενικής Συνέλευσης

εδώ

 

12/4/2010

 

Απόψεις της Κοινότητας Αφιδνών

για την Ιπποκράτειο Πολιτεία

 

Η συνέντευξη του Προέδρου της Κοινότητα στην εφημερίδα "ΒΟΡΕΙΝΗ"  εδώ

 

 

1/6/2010

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ανοικτή Επιστολή Συλλόγων Ι.Π, προς κατοίκους Ι.Π

εδώ

 

  

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

5/7/2010

ΥΔΡΕΥΣΗ

Επιστολή Συλλόγων Ι.Π προς τον πρόεδρο κοινότητας Αφιδνών, Α. Ζουγανέλη με θέμα: Ύδρευση Ιπποκρατείου Πολιτείας Αφιδνών

εδώ

 

 

 

 

Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών

Σενάρια και Παραλείψεις

Τα γεγονότα για το μείζον αυτό ζήτημα, όπως καταγράφονται από  την Αντιπολίτευση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αφιδνών

εδώ

 

 

 

 

 

 

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

30/10/2010

ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανοικτή επιστολή Πατεράκη Διονύσιου με θέμα τον Καλλικράτη

εδώ

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ

Δήμος Ωρωπού  Υποψήφιοι Δήμαρχοι – Συνδυασμοί

εδώ

(για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ εδώ)